vineri, 27 iulie 2012

Trei bijuterii pentru sufletul tau (Mov, Rosu, Portocaliu)

Am revenit, desi nu am mai postat nimic asta nu inseamna ca nu am mai creat bijuterii speciale pentru tine. Azi am sa postez trei bijuterii care le-am facut cu drag. Nu stiu daca stii ca fiecare culoare semnifica ceva si asa m-am gandit sa scriu ce semnifica fiecare culoare cu care m-am jucat.

 12. MovCod 12: ~ Colierul 18 lei (43 cm)


Violetul este culoarea spiritualitatii, a idealurilor inalte. Fiind o combinatie de rosu cu albastru, violetul utilizeaza energia rosului si optimismul albastrului. Aceasta culoare incurajeaza creativitatea, idealismul si misticismul.

13) Rosu


Cod 13: ~ Colierul 12 lei (43 cm)


Rosul este cea mai puternica culoare din toata gama coloristica si se asociaza cu elementul foc. Este o culoare incitanta, dinamica. De aceea, in casa trebuie folosita in incaperile in care se desfasoara activitati palpitante, dar nu in dormitor, fiindca poate provoca insomnie. In Orient, rosul a fost considerat mereu o culoare a fericirii si prosperitatii, iar miresele poarta aceasta nuanta pentru a atrage norocul.

14) Portocaliu
Cod 14: ~ Colierul 10 lei

Portocaliul este asociat tot elementului pamant si reprezinta aspiratia si sociabilitatea. Exprima exaltarea si energia, fiind mai temperat decat rosul. De aceea este mai degraba placut decat pasional. Poate fi folosit in incaperea in care oamenii se intalnesc si vorbesc, deoarece este favorabil comunicarii. Este si un stimulent mintal, putand fi utilizat si in zonele de studiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu